Wie zijn er online

We hebben 476 gasten en geen leden online

Bezoekerstotaal

Artikelen bekeken hits
102067

Informatie

Welkom op de website In Dienst Van Oranje (IDVO)

 

 

Geachte bezoeker,

 

 

Ik hoop  deze website te verzorgen met informatie over mijn  collectie. tevens zal ik een kijkje geven in mijn museum. Het woord museum is te groot maar.... soms is klein maar fijn aan de orde.

Mijn verzameling bestaat uit zaken die in verband staan met hen die in dienst zijn of waren van ons Koningshuis. Mijn collectie bestaat dan ook uit uniformen. medailles, epauletten en onderdelen die hiermee rechtstreek verband houden. Vaak afkomstig van bekende personen. Of dit nu een chauffeur van onze overleden Prinses Juliana is, tuinman van de huidige Koningin Beatrix of een intendant het maakt niet uit. Allen hebben zijn ons Vorstenhuis gediend. Het is een bijzonder boeiend onderwerp. Toch is het hof redelijk gesloten te noemen, mensen praten er niet veel over en zijn over het algemeen zeer bescheiden terwijl aan de andere kant er veel bekend is door de media.

Soms door de juiste personen te kennen er soms bijzondere dingen te vinden op diverse markten maakt het verzamelen aantrekkelijk en een verzameling uniek.

Toch is het niet alleen mijn bedoeling om zoveel mogelijk dingen te verzamelen. het gaat mij meer om achtergronden en in sommige gevallen de mens er achter het onderwerp te ontdekken. Het vertellen van het bijzondere verhaal achter soms een klein en eenvoudig artikel kan veel plezier opleveren. Het bestuderen van boeken die over het onderwerp gaan kost veel tijd maar levert ook een schat aan informatie op.

Mocht u aanvullende informatie hebben dan hoor ik het graag of heeft u artikelen  die mijn collectie completeren hoor ik het ook graag en is er een (betalings) regeling mogelijk.

Voor informatie:   email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Active Image

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla! features: